Porträtt webb nära NY.jpg

Jonas Heed

Att få göra skillnad och hjälpa människor att må bättre är otroligt givande och värdefullt för Jonas.

 

Det var när han efter en tid med svåra fysiska och mentala utmaningar började intressera sig för personlig & andlig utveckling som allting började. Sedan dess har han inte slutat att lära sig mer och tycker det är roligare och mer spännande än någonsin.

Jonas jobbar sedan flera år tillbaka som

professionell Coach, mental tränare och hypnositör. Han är utbildad inom:
 

  • Diplomerad Coach ICF (International Coach Federation)

  • Certifierad NLP Master Practitioner (Neuro Lingvistik Programering)

  • Diplomerad Hypnoscoach IHG (International Hypnotist Guild)

  • Diplomerad Havening Practitioner

Han lever ihop med sin sambo Anna och deras son Gabriel. Mellan blöjbyten och nattningar försöker han hinna med att träna lite Tai Chi, njuta av ett glas vin eller så hittar du honom framför någon serie på Netflix. 

"När jag är gammal så vill jag titta tillbaka på ett liv där jag gjorde skillnad för andra människor. Där jag använde all min kunskap och energi till att hjälpa de personer jag möter att leva med större harmoni och balans. Jag vill bidra till att människor upplever en djup meningsfullhet och mår bra i sig själva. Det är därför jag är här. 

 

Så det är otroligt givande att se dig ta det där steget som plötsligt förändrar allt. När insikten trillar ner och ingenting längre är som förut. När du rör dig från det du inte längre ville ha till att bli mer än du trodde var möjligt. Då lever jag, på riktigt!"

Läs. Titta. Lyssna.

Följ Jonas på Facebook och Instagram för daglig inspiration.