Birger Jarlsgatan 107, Stockholms län

0721 - 50 80 87

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2018 Jonas Heed

Utveckling och förändring är det enda som är konstant i våra liv. Vi kan lita på att det kommer att ske. Men gör du det medvetet eller låter du slumpen avgöra?

Coaching är en kraftfull förändringsprocess som med hjälp av mentala tekniker och verktyg effektivt stärker dig till att kunna göra bestående och positiva förändringar på djupet. 

ALLA HAR MÖJLIGHET ATT FÖRÄNDRAS!

För att du ska kunna vara den du vill vara eller komma dit du vill så bryter vi ner vad det är som hindrar dig och förändrar de begränsande tankar och känslor. Detta ger dig större perspektiv, nya sanningar och mer resursstarka känslor. Du kan inse väldigt snabbt att det öppnas nya dörrar i takt med att din självkänsla ökar och ditt liv formas till det liv du innerst inne vill leva. Du får de redskap du behöver för att bygga ett starkt inre ledarskap och ta kontrollen över ditt liv. 

När du väljer att prioritera dig själv och din personliga utveckling så öppnas ett liv fullt av möjligheter som du inte trodde fanns. Du skapar större klarhet i dig själv och upplever ditt liv som mer meningsfullt och berikande - samtidigt som du mår fantastiskt mycket bättre.

Coachens roll i processen är att få dig till att leva din fulla potential genom att lyfta fram, stärka och fokusera på dina styrkor och möjligheter. Självklart finns det även behov av att hantera och bryta negativa mönster och beteenden. Men till skillnad från terapi fokuserar coaching på det som är här och nu och inte lika mycket på det förflutna. Detta innebär att du uppnår resultat och framsteg ännu snabbare.