Birger Jarlsgatan 107, Stockholms län

0721 - 50 80 87

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

© 2018 Jonas Heed

 Sluta röka snabbt och 

 effektivt med hypnos. 

Har du tidigare försökt sluta men inte lyckats? Har du slutat men börjat igen? Är du less på att vara en slav under rökbegäret?

Då kan hypnos vara något för dig. 

Forskning visar att hypnos är en snabb och effektiv metod för att sluta röka.

Du vet redan att sluta röka minskar riskerna för lungcancer och hjärtsjukdomar samt förlänger ditt liv. Men varför är det ofta så svårt för människor att sluta? Konflikten finns mellan ditt förnuft och känsla. Ditt förnuft säger att det är ohälsosamt, men känslan känner för en cigg. Eftersom känslan sitter djupt inprogrammerad så vinner den i de flesta fall.

För att kunna hjälpa dig behöver vi hitta och ändra den undermedvetna kopplingen du har till att röka. Vissa röker för att hantera stress, känna gemenskap, få en paus eller ha en stund för sig själv.

Dessa kopplingar ligger inprogrammerade i ditt undermedvetna och styr ditt beteende. Du är alltså programmerad att röka för att t.ex lugna dig, få paus eller liknande. Så för att sluta på riktigt behöver vi lyfta fram de fördelar rökning har för dig och hitta nya vägar för att fylla samma behov.

Åsa

Malin

Jonas Heed

Som mental tränare, coach och hypnositör hjälper Jonas privatpersoner med allt. 

Jonas drivs av sin nyfikenhet till människor och hur vi kan påverka våra liv, våra tankar och känslor för att må bra och uppleva mer frihet.

Malin

Äntligen rökfri! så enkelt, smidigt och snabbt trodde jag inte att det var möjligt! Jag är glatt överraskad över hur länge sen jag rökte.

Åsa

Äntligen rökfri! så enkelt, smidigt och snabbt trodde jag inte att det var möjligt! Jag är glatt överraskad över hur länge sen jag rökte.