Sluta röka snabbt och 

 effektivt med hypnos 

Har du tidigare försökt sluta men inte lyckats? Har du slutat men börjat igen? Är du less på att vara en slav under rökbegäret? Då kan hypnos vara något för dig. 

Forskning visar att hypnos är en snabb och effektiv metod för att sluta röka.

Du vet redan att sluta röka minskar riskerna för lungcancer och hjärtsjukdomar samt förlänger ditt liv. Men varför är det ofta så svårt för människor att sluta? Konflikten finns mellan ditt förnuft och känsla. Ditt förnuft säger att det är ohälsosamt, men känslan känner för en cigg. Eftersom känslan sitter djupt inprogrammerad så vinner den i de flesta fall.

För att kunna hjälpa dig behöver vi hitta och ändra den undermedvetna kopplingen du har till att röka. Vissa röker för att hantera stress, känna gemenskap, få en paus eller ha en stund för sig själv.

Dessa kopplingar ligger inprogrammerade i ditt undermedvetna och styr ditt beteende. Du är alltså programmerad att röka för att t.ex lugna dig, få paus eller liknande. Så för att sluta på riktigt behöver vi lyfta fram de fördelar rökning har för dig och hitta nya vägar för att fylla samma behov.

Åsa

Malin

Jonas Heed

Som mental tränare, coach och hypnotisör hjälper Jonas privatpersoner och ledare med allt ifrån fobier, rädsla, stress, ångest till målsättningar, självkänsla och drömmar.

Jonas är nyfiken och otroligt fascinerad av hur vi kan påverka våra liv genom våra tankar, känslor och beteenden för att må bra och uppleva mer frihet.

Malin

Äntligen rökfri! Så enkelt och smidigt trodde jag inte att det skulle vara. Jag är glatt överraskad över hur länge sen jag rökte.

Åsa

Jonas hjälpte mig att bli fri från cigaretter. Först visste jag inte om det funkat men efter några dagar insåg jag att röksuget helt hade försvunnit och har inte rökt sen dess.